Städning

När man utfört en ombyggnad eller renovering hemma eller någon annanstans resulterar det ofta i en ordentlig röra. Det är skräp, byggrester och damm överallt.
Att röja upp efter den här typen av projekt tar ofta tid – inte riktigt lika lång tid som själva renoveringen men det är inte långt ifrån.

Att städa efter en ombyggnation kan också vara knepigt, det vet alla som någon gång har försökt. Byggdamm är inget man skall ta lätt på, detta förargliga material finns överallt, tränger sig in där man tror att det är omöjligt och lägger sig bekvämt tillrätta. Det spelar ingen roll hur väl man maskerar och förseglar för att skydda sina tillhörigheter. Det blir dammigt i alla fall, och så fort man tror att man lyckats få bort allt finns där ett nytt lager på plats där man precis städat.

Vi har stor erfarenhet av att utföra städningar i miljöer där byggen och renoveringar utförts och kan därför utföra jobbet snabbt och effektivt och med ett perfekt resultat.

Offertförfrågan

Genom att du som kund gör en offertförfrågan kan du snabbt få ett förslag på priser för arbete som ska utföras. Skicka en förfrågan så kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar.

Bild Galleri

Vänta på att bilderna laddas upp ..